пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

 

До уваги представників громадських організацій у сфері культури

Іршавської територіальної громади!

 

У зв’язку з оголошенням відділом освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради конкурсів на заміщення вакантних посад директора комунального закладу „Іршавський міський будинок культури” Іршавської міської ради Закарпатської області та директора комунального закладу „Публічна бібліотека” Іршавської міської ради Закарпатської області, просимо Вас долучитися до участі у роботі конкурсної комісії з добору керівників цих закладів.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради, який шляхом жеребкування визначить трьох кандидатів до складу конкурсної комісії. Жеребкування буде проводитися 22 лютого 2021 року, у разі подання кандидатур не менше ніж від двох громадських організацій. Місце проведення жеребкування: м. Іршава, площа Народна, 2 (мала зала  засідань Іршавської міської ради).

Для включення до складу конкурсної комісії кандидатур просимо до 15.00 21 лютого 2022 року надати до відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради (площа Народна, 2, e-mail: info@irshava-osvita.gov.ua) на паперових та електронних носіях наступні документи:

         1) супровідний лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До супровідного листа додаються: заява за формою, наведеною у додатку 1 до Положення про проведення конкурсу, та анкету кандидата на включення до складу конкурсної комісії за формою, наведеною у додатку 2 до Положення про проведення конкурсу.

         Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Кандидатури, подані від громадської організації у сфері культури, функціональне спрямування якої не відповідає напрямкам діяльності закладу культури, в якому буде проводитись конкурсний добір, до участі у жеребкуванні не допускаються.

Членами конкурсної комісії з добору керівників закладів культури Іршавської територіальної громади можуть бути:

1) незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

2) члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

3) члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;

4) є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Контактна особа для надання довідок: Ольга ГАЛАС, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради, тел. 0506915998.

 

 

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту

Іршавської міської ради

Єлизавета ЯЦКАНИЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар