вівторок, 18 вересня 2018 р.

14 вересня 2018 року у глядацькій залі  районного будинку культури  відбулося чудове свято казки “Подорож у Країну казок Оксани Фулитки”.
Зразковий музично-драматичний театр «Пролісок» Іршавського РБК представив учням 1-4 класів шкіл м.Іршава та вихованцям ДНЗ міста  вистави: «Два гноми» із книги «Театр казок», «Знайомство з Вітамінами» з книги «Казки однієї ночі» та «Урок  ввічливості» із книги «Герої казкового замку» (режисер-постановник Василь Філеш).
Молода, відома Закарпатська письменниця–казкарка Оксана Фулитка  народилася в м.Іршава. З дитинства Оксана любила читати казки. 2004 року з відзнакою закінчила Іршавську ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, закінчила Ужгородський національний університет, працює провідним фінансовим інспектором Мукачівської об’єднаної державної фінансової інспекції.
Оксана через казку вчить ввічливості, робити добро, уміти ділитися радістю з іншими, знайомить з вітамінами, які потрібно вживати, щоб бути сильними, спритними, здоровими.
На святі була присутня мама Оксани – Фулитка Ганна Андріївна, яка розповіла про те, як їй вдалося у дитинстві привити Оксані любов до казки.
Також дітки мали змогу ознайомитись із творчістю Оксани на книжковій виставці “Казковий світ Оксани Фулитки”, представлену бібліотекарями Іршавської районної бібліотеки для дітей.

Директор КЗ «ІРЦБС»
Майя Бобик

















Немає коментарів:

Дописати коментар