понеділок, 19 грудня 2016 р.

ДО ІРШАВИ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

З нагоди Дня Святого Миколая,16 грудня, у районному будинку культури відбулося яскраве дійство «Казковий Миколай». Головними гостями свята були діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з категорії соціально незахищених, діти з обмеженими фізичними можливостями, які є творчими особистостями тадіти учасників АТО.
Під час заходу присутніх радували чудовими цирковими  та вокальними номерами, а традиційним доповненням свята стали виступи казкових героїв. Гості не скупилися на гучні оплески маленьким талантам.
Прийшов привітати дітвору з святом Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами голова районної державної адміністрації Олександр Горін побажав світлих та радісних мрій, здійснення побажань, твердої віри у диво, тоді воно обов’язково збудеться, а ще миру, спокою усім нам і нашій неньці-Україні.       
Голова районної ради Віктор Симканинець побажав дітлахам, щоб в їхній дім Святий Миколай приніс радість і щастя.
Після чого керівники району разом з казковим Миколаєм вручили малечі солодкі подарунки, від яких у діток на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. 
Святкову виставу, яка не залишила байдужими ні дітей, ні батьків організували відділ культури і туризму райдержадміністрації та служба у справах дітей РДА.
Також цього дня для дітей у Іршавській дитячій школі мистецтв було організовано майстер-клас по ліпці з глини, який провели Тетяна Фірцак та Надія Вербищук. 















Немає коментарів:

Дописати коментар