пʼятницю, 25 березня 2016 р.

  Іршавський район має хороший туристичний потенціал. Пора його розвивати. Про це 23.03.2016 говорили під час навчання власників сільських садиб в рамках навчального заходу управління туризму та курортів у м.Іршава. Теоретичний курс з елементами практичного навчання пройшли представники сільського туризму Іршавщини. У ході роботи учасники обговорювали проблемні питання туристичної галузі, а також формували набір переваг “іршавського” туристичного продукту.
   Як результат учасники не лише пройшли навчання з маркетингу в туризмі, але й домовилися активізувати роботу районної спілки сприяння сільського туризму.
  Участь у заході прийняв керівник району Олександр Горін, який власне і розпочав зі вступного слова, а також представники культури і туризму на Іршавщині, зокрема начальник відділу культури і туризму Іршавської РДА Ганна Матіко. Перебуваючи на території району, начальник управління Денис Ман поспілкувався з учасниками туристичного ринку та ознайомився із проблемними питаннями, які наразі не дозволяють розвернути активну туристичну діяльність. 
 Активіст Денис Добра проінформував про роботу громадської організації “Боржавська вузькоколійка” та розповів про роботу з інфраструктурним комплексом Боржавська вузькоколійка.
   Управління висловлює вдячність Михайлу Данканичу за проведений тренінг-семінар.










Немає коментарів:

Дописати коментар