середу, 15 липня 2015 р.

Зустріч учасників обласної конференції


     У виставкому залі районного будинку культури пройшла зустріч з учасниками обласної конференції людей з обмеженими фізичними можливостями, розміщені творчі доробки художників та народних умільців району. У них була нагода ознайомитись із художніми полотнами, члена Національної Спілки художників України Василя Філеша з міста Іршави, Івана Чепи з села Ільниці, Максима Бондарева с.Білки, вишивкою, яка є одним з найпоширеніших видів мистецтва в нашому краї, яку представили вишивальниці Ольга Терненко с. Вільхівка, Ілляна Войнорович м. Іршава, різьба по дереву Василя Мелеша з с. Лисичово. 
     Відомо з давніх-давен, що народна пісня – це дзеркало душі. Не винятком цього є Ганна Коровська с.Н.Болотне. І як говориться у творах Тараса Шевченка «Куди ходжу, туди співаю, все співаю, співаю…». 
     Працюючи секретарем Вільхівської сільської захищала честь села на районних творчих звітах. Зараз прививає любов до народної пісні молодому, підростаючому поколінню загальноосвітньої школи с. Н.Болотне. Ганна Василівна подарувала присутнім свої улюблені пісні та вірші.
    Усмішка допомагає людині долати всі труднощі, гідно витримувати випробування долі». В районі добре знаний гуморист Петро Сак із с. Сільця. Без участі якого не обходиться жодне свято, яке проходить в будинку культури. Активну участь приймає в районних мистецьких акціях. Веселі усмішки Петра Васильовича тепло сприймали глядачі.
     Ведуча Любов Філеш познайомила з надзвичайно творчою особистістю Оксаною Зейкан з с. Імстичево, яка в м. Києві приймала участь у Всеукраїнському фестивалі «Барви життя» в номінації інструментальний жанр - гра на сопілці. Тож Оксана Вам дарує свій улюблений твір «Самотній пастух».
    Учасники обласної конференції подякували талановитим людям, зачарованого Іршавського краю, побажали міцного здоров’я, мирного неба, Божого благословення !
















Немає коментарів:

Дописати коментар