пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Мистецькі здобутки Віри Рудницької

11 березня у виставковому  залі   районного будинку культури відкрита  ювілейна персональна виставка художниці з міста Іршави   Білинець-Рудницької    Віри  Денисівни. 
Відкрила виставку провідний методист  РБК  Любов Філеш, яка ознайомила присутніх з біографією та творчим доробком мисткині. Вона представила понад 1ОО  експозиційних творів: живопис, декоративно-прикладне мистецтво, ужиткові та прикладні речі виконані з різних матеріалів – мідь,  тісто, розпис по фарфору. Цими матеріалами  вона володіє досконало і вільно з художнім та естетичним смаком. Ювілярка перебуває в постійних мистецьких пошуках.  
Привітала Віру Денисівну начальник відділу культури і туризму  райдержадміністрації Ганна Михайлівна Матіко та вручила подяку за  збереження мистецьких надбань краю і з нагоди  55-річного  ювілею з  Дня  народження.
Багато  хороших вражень про мистецькі  здобутки  майстрині пензля та народного декоративного мистецтва висловили члени районного  народного об’єднання художників та народних  майстрів   «Колорит  Боржави»:    член Національної Спілки  художників    України Любов Микита, Надія Вербищук, Любов Поштак,  члени Національної Спілки народних майстрів  України Антоніна     Дурда,  Любов Матіко та директор районного  будинку  культури    Едіта  Канчій.
Мисткиня подякувала всім   шанувальникам її творчості, які прийшли    ознайомитися з її  ювілейною персональною виставкою. На закінчення  відкриття виставки всі присутні побажали ювілярці міцного здоров’я,  творчого натхнення,  нових мистецьких злетів на царині образотворчого мистецтва  і заспівали здравицю  «Многая  і  благая  літа».
Запрошуємо   жителів    міста   та району відвідати   ювілейну персональну виставку  художниці    Віри Денисівни  Рудницької.


















Немає коментарів:

Дописати коментар