пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

«Казка однієї ночі»  Оксани Фулитки
            В обласній бібліотеці для дітей та юнацтва з великим успіхом пройшла презентація нової книги Оксани Фулитки «Казки однієї ночі».
            Свято розпочалося мультимедійним показом про життєвий та творчий шлях молодої письменниці. Її казкові твори надзвичайно повчальні та виховні. Вони ведуть  у казкові країну чарівних слів, в країну здоров’я, добра та справедливості, що так потрібно в наш час людині.
            На презентації книги виступив головний редактор видавництва «Карпати» Борис Кушнір, члени Національної Спілки письменників України Петро Ходанич, наші земляки - дитяча поетеса Лідія Повх та автор художнього оформлення книжок Ганна Ревера.
           Презентацію продовжили вихованці зразкового дитячого музично-драматичного театру «Пролісок» Іршавського районного будинку культури – керівник Василь Філеш. Юні актори представили фрагмент вистави-казки «Уроки ввічливості» із збірки «Герої казкового замку», де головні ролі вдало зіграли Олеся Лендел, Олександра Свида, Євгенія Ваш, Олександр та Наталія Жупанин. Фрагментом із збірки «Казки однієї ночі» було показано виставу «Знайомство з родиною Вітамінів». Блискуче зіграли ролі: Вітамінниця (Світлана Туряниця) хлопчика Вадима, який не мав апетиту без вітамінів (Володимир Саксон). Кожен з вітамінів розповідав, який він корисний і які продукти треба споживати, щоб бути здоровим. Вдало зіграли вітамін «А» Тетяна Данканич, вітамін «Д» Поліна Богун, вітамін «Е» Тетяна Ляшко, вітамін «К» Анастасія Лендєл, вітамін «С» Ганна Смоліна, вітамін «РР» Іванна Воробканич, вітамін «В6» Аніта Помазан, вітамін «В12» Вікторія Чийпеш.
            На закінчення Вітамінниця разом з Вітамінчиками пригостила всіх присутніх стиглими іршавськими яблуками.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар