четвер, 8 листопада 2018 р.


В Ужгороді відкрили виставку робіт художників-аматорів Магдалини Березанич (В.Березний) та 
Івана Чепи (Ільниця-Новоселиця, Іршавський район)

  
Майстрів та гостей привітали директор музею Василь Коцан, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України, народний художник України Борис Кузьма, директор КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР Ганна Дрогальчук. Підтримати  і представити майстрів приїхали начальник відділу культури і туризму Іршавської райдержадміністрації Олена Ісак, начальник відділу культури Великоберезнянської райдержадміністрації Неля Глодан, керівник народного аматорського об’єднання художників та майстрів народної творчості «Колорит Боржави» Іршавського РБК Василь Філеш та інші. 
Загалом на виставці представлено понад 30 робіт, які виконані з великою любов’ю. 
Незважаючи на поважний вік, Магдалина Березанич не втомлюється вчитися, багато працює з натури, бере участь у пленерах і виставках, удосконалює свою майстерність. Вона неодноразова учасниця семінарів-пленерів та виставок, що проводив КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР, а також фестивалів як у нашому краї, так і за його межами. Вона зображує рідну Великоберезнянщину, карпатські краєвиди зимою і влітку, весною і восени. А ще любить писати різноманітні квіти, що ваблять своєю довершеністю та красою. 
Іван Чепа – майстер пейзажу, натюрморту, графіки. Його роботи здивували майстерністю виконання, а художник завоював симпатію своєю щирістю і безпосередністю. Він дипломант Всеукраїнського фестивалю-конкурсу осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» м. Київ (2017), член народного аматорського об’єднання художників та майстрів народної творчості «Колорит Боржави».
Кожен, хто завітає на виставку, збагатиться духовно, а споглядання картин залишить приємні враження.













Немає коментарів:

Дописати коментар