четвер, 18 травня 2017 р.

Робота з сім’ями – пріоритетний напрямок діяльності   сільського клубного закладу – на таку тему був проведений районний семінар клубних працівників  17 травня  в районному будинку культури.
 Відкрила семінар провідний методист районного   будинку культури Філеш Любов Михайлівна.
Висвітлив питання «Надання сім’ям необхідних правових знань з метою активного включення їх у всі  сфери життєдіяльності суспільства»(презентація) -  фахівець із соціальної роботи районної служби сім’ї дітей та молоді  Максим Іван Йосипович.

Протоієрей Василь Ігнат настоятель православного Петро – Павлівського храму    висвітлив питання  « Духовна культура в сім’ї» .
«Впровадження народних традицій та обрядів – одна з форм дозвілля і передача фольклорних традицій від покоління до покоління.» - ділилася досвідом керівник родинного фольклорного ансамблю Сабадошів с.Приборжавське Косик Тетяна Михайлівна.
Презентувала народні традиції та ремесла у творчій династії Ісаків –Дурда Антоніна Іванівна -  член Національної  спілки народних майстрів України, «народний майстер».

Про найбільш ефективні форми та методи роботи в клубних закладах по організації сімейного дозвілля – говорила  Філеш Любов Михайлівна,та досвідом роботи обмінювалися клубні працівники.
 Учасники семінару мали змогу ознайомитися з поглядом літератури «Тільки родина, як зірка єдина» який підготував відділ обслуговування районної бібліотеки.
Показовим масовим заходом клубної форми роботи з творчо обдарованими   родинами – був проведений Х районний фестиваль родинної творчості «Родинні скарби Іршавщини».



Немає коментарів:

Дописати коментар