середу, 2 вересня 2015 р.

Знову з перемогою

Іршавщина здавна славиться своїми співочими талантами. Багато відомих співаків є вихідцями саме Іршавського району. І ось естафету підхоплює молоде покоління.
Юна співачка з села Лоза Вікторія Воробканич прийняла участь у щорічному  Міжнародному  конкурсі-фестивалі сучасної пісні і танцю імені Андрія Гріги  «Кришталеві грона» у місті Виноградів, який проходив з 25 по 27 серпня.
Протягом 3-х днів, починаючи з 25 серпня відбувалися півфінальні та фінальні концертні прослуховування конкурсантів.
Журі фестивалю згідно статусу було міжнародним: Світлана Боровик (Київ); Людмила Ложкіна (Кишинів); Едіна Ковач (Угорщина); Вирлана Евеліна (Румунія); Валерій Смірнов (Луцьк); Ерік Вайда (Київ).
Цьогоріч на фестиваль подали заявки понад 80 учасників та колективів. Вікторія Воробканич виступала у віковій групі з 12 до 15 років. Хочеться відмітити що Вікторія була наймолодшою конкурсанткою у своїй віковій категорії, але це не завадило їй скласти конкуренцію старшим учасникам.
У запеклій боротьбі будучи протягом конкурсу сьомою, у фінальному турі наша співачка зуміла зібратися і посісти високе друге місце.
Вікторія Воробканич зазначила що ця перемога не лише її заслуга але й її керівника,  викладача вокалу Іршавської дитячої школи мистецтв Олесі Мейсарош, та звукооператора Юрія Сідора, який допоміг у акомпонименті за що вона разом з батьками щиро їм вдячні.

Ми впевнені що у Вікторії буде ще багато творчих звитяг якими вона принесе славу не лише собі а й Іршавщині і вона повністю виправдає своє ім’я Вікторія, що в перекладі означає перемога.


Немає коментарів:

Дописати коментар